Få et lån, der er banklånet overlegent på alle punkter

Få et lån, der er banklånet overlegent på alle punkter

Med fast rente kan du sove roligt om natten. Du skal ikke bekymre dig om et stigende generelt renteniveau, der må forventes, når der igen kommer vækst i samfundet. Og du skal ikke ærgre dig over skrivelser fra banken, som varsler højere renter på dit lån, grundet tidernes ugunst eller reguleringer fra myndighedernes side.

Alt hvad du skal gøre er at betale ydelsen på lånet, som foreskrevet i låneaftalen.

Hvis du en dag kan opspore et lån, der passer bedre i dit kram, kan du indfri vores lån til kurs 100. Og det samme gælder, når du sælger din andel.

Vores samarbejdspartnere tænker langsigtet og de ønsker at beholde lånet med dig i mange år. Men selv hvis lånet en dag skifter til en anden kreditor er det helt underordnet for dig. Du har lånet på de aftalte vilkår, så længe du overholder din del af aftalen. Så enkelt er det.

Lånet i din andelsbolig har ingen sammenhæng med dit valg af bank. Du opnår en frihed, svarende til at boligejeren vælger kreditforening og bank uafhængigt af hinanden.

Kombinationen af sikkerhed, tryghed og fleksibilitet leder tankerne hen på et fastforrentet lån i kreditforeningen. Det er ikke noget tilfælde at vi har haft de bedste lån som forbillede. Med vores lån ønsker vi at tilbyde dig den bedst mulige kombination af sikkerhed, tryghed og fleksilitet. Til de laveste omkostninger.